Perfecte wand- en plafondafwerking door Stukadoorsbedrijf John Kepser

Scheuren en oneffenheden op wanden en plafonds. Het is een storend aangezicht. Stukadoorsbedrijf John Kepser uit Limburg laat elke oneffenheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Verschillende stucwerkzaamheden in Limburg

Sierpleisterwerk en spachtelputz

Sierpleisterwerk en spachtelputz

Als u uw muur wilt laten stucen met een structuur erin dan kunt u kiezen voor sierpleisterwerk en spachtelputz. Dit zijn de twee meest voorkomende vormen van structuurstucwerk. Het voordeel van structuur is dat het sneller aan te brengen is dan glad pleisterwerk. Uw woning is dus niet alleen sneller gestuct, het scheelt ook in de kosten. Bovendien zijn oneffenheden op wanden en plafonds minder zichtbaar. U kunt kiezen voor een grove of fijne structuur, in verschillende kleuren.

Designstucwerk

Designstucwerk

Frescolori stucpleister is een prachtig natuurproduct op basis van kalk. Het is een mooie decoratieve stucpleister die uw wanden een mooie, warme en moderne uitstraling geeft. Ook hier kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren.

Glad stucwerk

Glad stucwerk

Voor een super strakke afwerking van uw wanden en plafonds kiest u voor glad pleisterwerk. Afhankelijk van de ondergrond wordt bepaald hoe dik de pleisterlaag moet worden aangebracht. Veel en grote oneffenheden vragen vanzelfsprekend om een dikkere pleisterlaag.

Lijstwerk en ornamenten

Lijstwerk en ornamenten

Met lijstwerk en ornamenten krijgt een ruimte direct een klassieke en stijlvolle uitstraling. Lijstwerk en ornamenten kunnen we in vele varianten voor u maken. Ook kunt u bestaande ornamenten en sierlijsten door ons laten herstellen.

Stukadoorsbedrijf John Kepser
 Hoofdstraat 18 
6598 AD Heijen 

KvK: 12024911

Privacyverklaring

Contactgegevens

  0485 - 540 546

 06 -53 38 71 77

 jkepser@xs4all.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Perfecte wand- en plafondafwerking door Stukadoorsbedrijf John Kepser uit Limburg.